Algemeen

Mijn naam is Mariëlle van Dam. In 2010 heb ik mijn Medisch Pedicure opleiding CIMG1729succesvol afgerond bij Klimop opleidingen in Rotterdam. Deze opleiding duurde in totaal 2 jaar waarbij ik naast theorie- en praktijkonderwijs ook stage heb gelopen bij een Medisch Pedicure en een Podotherapeut. Tijdens de opleiding heb ik ook  praktijkopdrachten uitgevoerd bij de Daklozenopvang van het Leger des Heils.

Sinds 2009 heb ik een pedicurepraktijk aan huis in het souterrain. (1 trap naar beneden) Het cliëntenbestand is heel divers, zowel jong als oud. Indien nodig wordt u door  mij doorverwezen naar een specialist. Een goede samenwerking met de praktijkondersteuner en de huisarts staat bij mij hoog in het vaandel.

Samenwerking met de podotherapeut5b0ec0271

Voor het jaar 2019 heb ik zowel met podotherapeut Rondom als met Hallux een samenwerkingsovereenkomst getekend zodat alle DM-cliënten met een zorgprofiel 2 of hoger bij mij terecht kunnen voor medisch noodzakelijke voetzorg. Beide podotherapie-rondom2podotherapeuten organisaties zijn op locatie Blankenburg werkzaam op bepaalde werkdagen. De afgelopen periode heb ik een goede samenwerking opgebouwd met beide podotherapeuten.

Sinds 2012 ben ik lid van het bestuur van Pedicure Collectief ZHZ. Door goede
samenwerking met alle pedicures en zorggroepen in de regio Zuid-Holland-Zuid
proberen we de zorg voor cliënten met diabetes te verbeteren.

Voor meer informatie over deze vereniging verwijs ik u naar de website:
www.pedicurecollectief-zhz.nl

Pedicure Rozenburg werkt volgens de Richtlijnen van
de Code van de Voetverzorger en volgt regelmatig de nodige cursussen en woont
congressen voor de voetverzorger bij om op de hoogte te blijven van alle nieuwe
ontwikkelingen rondom de voetverzorging.

CIMG2482