Een uniek
Anti-schimmel middel
op basis van
Manuka olie

Wat is Funghi Clear?

FunghiClear is een anti-schimmel middel op basis van Manuka olie en is zeer effectief tegen schimmelnagels, kalknagels  en voetschimmel.
Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar alle bestaande producten om zo alle positieve eigenschappen in 1 product te bundelen.

Uiteindelijk is hierdoor een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels, kalknagels en voetschimmel (zwemmerseczeem).
Ook goed te gebruiken om uw schoenen inwendig te reinigen en ontdoen van schimmelkiemen en zodoende nieuwe infecties te voorkomen.
de unieke eigenschappen van Funghi Clear
  • Het is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt ;
  • Kan ook worden gebruikt bij kalknagels als deze worden veroorzaakt door schimmels;
  • Kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen;
  • Bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast te voorkomen;
  • Is te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten.

Eén op de drie sporters kent het fenomeen voetschimmel. Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche- en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan makkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de voet of de nagel niet kan belasten.

Ouderen zijn eveneens een makkelijker doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen.

Het preventieve gebruik van Funghi Clear kan ouderen helpen schimmels aan de huid en nagel te voorkomen en doordat het een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten insprayen. Funghi Clear veilig voor gebruik voor mensen met diabetes.