HFL: onze hofleverancier

Waarom HFL-Laboratories?

Wij kozen de firma HFL als hofleverancier van onze behandelingsproducten.
HFL is met afstand de specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam.

HFL Laboratories kenmerkt zich door haar vernieuwende bedrijfsvoering en productontwikkeling. Dit heeft tot meer innovaties in de markt voor voet- en lichaamsverzorging geleid. Aangezien alle producten uit de eigen HFL-productielijn komen, garandeert HFL dat alle producten getest, innovatief en resultaatgericht zijn.

Wat maken HFL-producten zo bijzonder?

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen voor de ondersteuning bij huid en nagelproblemen. De HFL-verzorgingsproducten ondersteunen een professional bij een effectieve behandeling.

Alle HFL-producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen veilig gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. Bovendien worden ze minimaal 6 maanden in de praktijk gebruikt en getest alvorens ze op de markt komen.

HFL-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij professionals zoals (medisch)pedicures, fysiotherapeuten en overige health-care professionals.