Producten


 

 

 

Sixtus Hornhautbalsem

Ter voorkoming en afremmen van overmatige eeltgroei op de voeten adviseren we de Hornhautbalsem van Sixtus. In deze balsem zijn vele alpenkruiden verwerkt, ieder met een huidbevorderende eigenschap. De geur is heerlijk en deze balsem is voor dagelijks gebruik, liefst na het douchen, zeer geschikt in het bijzonder bij kloven, extra droge huid en ruwe verhoornde huid. De balsem bevat vetten en natuurzuivere etherische oliën uit Latschenkiefer, Berg Den, Rozemarijn, Tijm, Lavendel, Speik en Alpenhooi-extract.

Sixtus Sport Voetbalsem

Verfrist, regenereert en verzorgt spieren en lichaam na een sportieve inspanning. Vormt geen vetlaag op de huid en geeft een aangenaam en ontspannend huidgevoel.

Sixtus Sport Relaxbalsem

Voor sportieve vermoeide voeten voor permanent gebruik. De zeer effectieve formulering van natuurlijke Alpen kruidenextracten, teunisbloemolie en natuurlijk chlorofyl beschermt duurzaam tegen brandende voeten en wrijving.Voorkomt zweetvoeten.

 

 

Gehwol Soft & Care Voetcrème

De gemakkelijk verdeelbare en goed intrekkende crème bevat vitaminerijke avocado-olie en nog andere waardevolle lipiden. Melkpeptiden en honingextracten maken de huid duidelijk soepeler en zichtbaar gladder.

Een speciaal, biotechnologisch vervaardig hyaluron kan de regeneratie van de huid ondersteunen en de huideigen afweerkrachten versterken. Samen met ureum bindt hyaluron het vocht ook in de diepere huidlagen en beschermt tegen eeltvorming. De aangename geur zorgt voor een goed gevoel van verzorgde voeten.Melk & honing voor verzorgde voeten en benen. Met diepwerkend hyaluron.

Dagelijks 1 tot 2 maal goed in de huid masseren. Beschermt tegen voetschimmel.

GEHWOL Fusskraft Soft Feet Lotion verfrist en verzorgt met speciaal geselecteerde actieve stoffen. Waterlelie brengt tot rust, Zijde-extract maakt glad en Hyaluron houdt vocht vast. Hyaluron kan in diepere huidlagen doordringen en houd vocht vast.
Algenextract stimuleert de doorbloeding, werkt tegen vermoeide, zware benen en voorkomt spataderen.
Avocado-olie en fytosqualan werken tegen een droge, ruwe en schilferige huid en reduceren het verlies van vocht.
De lotion is gemakkelijk te verdelen en trekt snel in. Dermatologisch getest, Ook geschikt voor diabetici.

Gehwol Soft Peeling

De peeling verwijdert op milde en degelijke wijze afgestorven huidcellen, vernieuwt het huidoppervlak en maakt dat glad. Natuurlijke bamboe-deeltjes en jojoba-was bevorderen een voorzichtige massage en activeren de doorbloeding van de huid. Suikerkristallen vergemakkelijken het snel loskomen van losse huidschilfers.

Avocado-olie en honingextract verzorgen de huid met waardevolle verzorgende stoffen, vitamine E beschermt de huid en voorkomt voortijdige veroudering. De huid raakt beter doorbloed en wordt bijvoorbeeld met Gehwol Fusskraft Soft Feet Crème op de daarop volgende verzorging voorbereid, op die manier wordt het opnemen van waardevolle actieve stoffen vergemakkelijkt.

 

voet-been_50_ml_1

Voor de kwetsbare droge huid en bij gebruik van steunkousen wordt Hypogeen Voet en Beencreme gebruikt. Deze crème trekt snel in en is voor elk huidtype zeer geschikt, ook als er sprake is van een zeer kwetsbare huid.

Laat u adviseren over een goed product. Alle producten zijn niet op dieren getest. Er kan altijd een proefverpakking worden meegegeven. om thuis uit te proberen.